Galin Roev-hair fashion magazine


VIVASAN

---ВИВАСАН – Вълшебно докосване от природата

   Фирма ВИВАСАН е Изключителен представител на няколко големи швейцарски заводи производители на козметични средства и биологично активни хранителни добавки на растителна основа за Източна Европа, Азия, Русия, Прибалтика, България и Балканския полуостров. От десетки години продуктите на тези производители се разпространяват на световния пазар, което е безспорен факт, доказващ отличните им качества. Те се произвеждат специално за фирма ВИВАСАН и под търговските марки ВИВАСАН и ВИТАСАН, което ни позволява успешно да се развиваме на световния пазар за натурални продукти. Партньори на фирма ВИВАСАН са такива солидни и опитни швейцарски заводи производители като SWISSCAPS AG, Dr. DUENER AG, INTRACOSMED AG, OSWALD Gmbh, ELIXAN AROMATIKA Gmbh, и италианската фирма COSVAL srl.

  Продуктите на фирма ВИВАСАН включват:

козметични средства и биологично активни хранителни добавки, които се отличават с изключително високото си качество сред огромното разнообразие аналогични продукти. Те ефективно решават проблеми с косата и кожата, повишават имунитета, влияят благотворно върху общото състояние на организма. Многогодишният успешен опит в приложението им по цял свят е най-доброто потвърждение за това.

     Най-важните преимущества на продуктите на ВИВАСАН са, че те:

  • не съдържат хормони, антибиотици, синтетични консерванти;
  • хипоалергенни;
  • имат продължителен и широк спектър на въздействие върху организма;
  • нямат странични действия;
  • прилагат се във всички възрастови групи;
  • не са тествани върху  животни. 

     Нашият успех се основава на това, че предлагаме висококачествени продукти, произведени на базата на билкови растения. Тези билкови растения влизат в състава на всички продукти: профилактични кремове и средства за грижа за тялото и косата, етерични масла, биологично активни хранителни добавки и др.

     В нашите лаборатории в Швейцария се разработват нови, екологично чисти продукти. Тясната връзка с водещи специалисти от цял свят ни позволява да внедряваме най-новите технологии и да използваме последните научни разработки в областта на козметологията и здравословното хранене. Нашата многогодишна работа донесе здраве, красота  и увереност в себе си на десетки хиляди хора по цял свят.

    Броят на продуктите ВИВАСАН се увеличава ежегодно, като се акцентира на най-новите технологии, с използване на традиционни народни рецепти. Народните рецепти, в основата на които лежат природни профилактични средства, са помагали преди, помагат и сега, във века на техническия прогрес. Природните средства, за разлика от синтетичните лекарства, не дават странични ефекти. Днес пазарът на натурални билково профилактични средства е един от най-бързо развиващите се, а Швейцария е водеща в тази област. Особеност на продуктите на ВИВАСАН е, че те се произвеждат на основата на екстракти от алпийски ливадни билки. Тяхното преимуществото е, че благодарение на чистия планински въздух и кристалната вода на алпийските ручеи, те не са подложени на вредното въздействие на замърсената околна среда и са с изцяло съхранени профилактични свойства.

Хармонията с природата, ефикасната рецептура, многогодишният опит и съвременните биотехнологии са основа за резултатите получавани от употребата на продуктите ВИВАСАН!

 

Вашият коментар